Disclaimer

Handelsonderneming de Vos  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen en aanvragen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij willen het winkelen bij devos-gereedschap.nl zo persoonlijk mogelijk maken, waarbij wij gebruik maken van uw persoonlijke gegevens.

Uw persoonlijke gegevens
We zullen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. In het overzicht hieronder kunt u zien waar we uw gegevens voor nodig hebben.
Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mail adres, afleveradres en telefoonnummer nodig om uw bestelling uit te voeren.
Informatie over uw aankopen stelt ons in staat om de site te personaliseren en om aanbevelingen te doen.
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Wij zullen, indien gewenst en aangegeven bij uw aanmelding, uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen van site verbeteringen, speciale aanbiedingen en acties. Als u hier geen prijs meer op stelt, laat het even weten via een e-mail door
hier te klikken.


Ondanks alle inspanningen kan Handelsonderneming de Vos niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, foutloos en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld.Handelsonderneming de Vos is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. Handelsonderneming de Vos behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.
Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Handelsonderneming de Vos voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking.

Handelsonderneming de Vos neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Handelsonderneming de Vos houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.